• Veilig winkelen
    op rekening
  • Onmiddellijke
    Verzending
  • 14 dagen
    Herroepen
  • Mijn winkelwagen 0

Vloerbeschermers – werkzame bescherming voor harde ondergrond en tapijten


Vloerbeschermers of bureaustoelmatten beschermen uw vloer effectief tegen vuil, krassen, groeven en andere beschadigingen. Wie ken het niet? Bureaustoelen met wieltjes zijn extreem praktisch en daardoor haast alom aanwezig. De wieltjes laten op tapijt en al helemaal op gevoelige vloeren zoals parket en laminaat duidelijke sporen na. Weerhoudt u uw waardevolle vloer liever van dit lot? Met een vloerbeschermer voor tapijt en harde vloeren van Vloermat24 is de oplossing gemakkelijk en effectief.


Vloerbeschermers voor harde vloeren: van parket tot laminaat of tegels

Of het nu op kantoor of thuis is, een vloerbeschermer mag onder geen enkele bureaustoel ontbreken. Niets is zo ergerlijk als een duur parket dat al binnen korte tijd krassen heeft of een de PVC-vloer die vol zwarte strepen zit. Bijzonder onopvallend zijn transparante vloer- of stoelmatten. Op harde ondergronden vallen bureaustoelmatten nauwelijks op, desalniettemin bieden ze een goedwerkende bescherming. Vloerbeschermers voor harde ondergronden kenmerken zich door hun gladde onderkant, die vloervriendelijk is en deze geen schade aanbrengt. De vloerbeschermers besparen de vloerbedekking niet alleen van groeven en krassen door rollende stoelen of schoenzolen, maar ook van vocht. Als u aan uw bureau weleens een glas laat vallen, hoeft u niet langer te vrezen dat de gemorste vloeistof zorgt voor vlekken op het parket of op soortgelijke vloertypen.


Vloerbeschermers voor tapijtvloeren

Een waar zegen is een bodembeschermer ook voor tapijtvloeren. Lopers of vloerkleden – tapijten blijven langer mooi als u er een tapijtcover op legt. Onder de bureaustoel, eettafel of de vergadertafel in een conferentiezaal – de gebruiksruimten voor tapijtbeschermers zij veelzijdig. Dankzij kleine noppen aan de onderkant hebben de tapijtbeschermers een uitstekende grip en schuiven ze niet weg. Zo blijven de stoelmatten liggen waar ze liggen en zorgen ze ervoor dat tapijtvloeren noch platgewalst of vies worden.


Ontdek bij Vloermat24 het veelvoud aan vloerbeschermers voor een voordelige prijs

Bij Vloermat24 vindt u vloerbeschermers in onopvallende, doorzichtige uitvoeringen, in decoratieve grijstinten of in een veelvoud aan kleuren. Daarnaast zijn de bureaustoelmatten als antistatische variant verkrijgbaar en kunnen ze op maat bijgesneden worden. Ook zijn ze te verkrijgen met een opstaande rand voor de smallere bureaus en met een rechthoekige, ovale of ronde afwerking.


Ook met betrekking tot het materiaal bieden wij een grote keuze aan. Bij ons vindt u naast stoelmatten uit polypropyleen, duurzame vloermatten van polycarbonaat of comfortabele en ultradoorzichtige vloerbeschermers van vinyl. Eén ding hebben al onze bureaustoelmatten gemeen: ze bewijzen zich al sinds jaar en dag onder inmiddels ontelbare tafels, en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en onderscheiden zich door kwaliteit en een lange levensduur.

Moment...