• Veilig winkelen
    op rekening
  • Onmiddellijke
    Verzending
  • 14 dagen
    Herroepen
  • Mijn winkelwagen 0


Vloerkleden op maat

Vloerkleden en lopers op maat goedkoop kopen - bij Vloermat24

Het grootste deel van ons vloerkleden assortiment kan worden gemakt op maat. U kunt kiezen uit vele verschillende breedtes en lengtes. U bepaald zelf uw persoonlijke wensen en ruimtelijke conditie voor uw vloerkleed. Of u een vloerkleed voor de gang, een keuken loper of een karpet op maat voor uw moderne woonkamer nodig hebt: Wij leveren uw de gewenste afmeting precies op de juiste centimeter!


Randafwerking voor een lange levensduur – zonder toeslag

De randen van de vloerkleden worden afgewerkt met een bijpassende kleur garen en dit randafwerking maakt de vloerkleden duurzaam. Deze verhogen de duurzaamheid van de vloeren enorm, omdat de randen van de vloerkleden niet rafelen. Op deze manier is onze vloerkleden van een lang leven.


Bijpassende trapmatten voor de vloerkleden op maat

Wat onze tapijtlopers verder onderscheiden, is de mogelijkheid om ze aan te vullen met bijpassende trapmatten. Het grootste deel van ons trap bescherming assortiment zijn zowel in halve ronde als rechthoekige versies verkrijgbaar. Dit maakt het mogelijk om verschillende vloeren op harmonieuze wijze te verbinden.


Vloerkleden van Vloermat24

Vloerkleden geven niet alleen kamers een heel bijzonder karakter, ze hebben een geweldig functioneel nut. De karpetten beschermen onze hoogwaardige vloeren, geven uw voeten een aangename ondergrond en is geluiddempend. Bij ons vindt u vloerkleden en lopers in vele kleuren, materialen, ontwerpen en modellen. Onze vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en in de gewenste lengte. Voor elke wens kan de juiste karpet worden gevonden: van de sisal vloerkleed over de loper op maat naar het klassieke vloerkleed gemaakt van hoogpolige shaggy. En dit alles tegen een gunstige prijs, individueel op maat gemaakt en in de beste kwaliteit. Overtuigt uzelf nu!

Moment...