• Veilig winkelen
    op rekening
  • Onmiddellijke
    Verzending
  • 14 dagen
    Herroepen
  • Mijn winkelwagen 0

Tapijt lopers op maat

Tapijten en lopers op maat goedkoop kopen - bij Vloermat24

Het grootste deel van onze tapijtlopers assortiment is verkrijbaar als zogenaamde lopers-metergoed. U kunt kiezen uit een breed scala van breedtes en lengtes. U bepaald zelf uw persoonlijke wensen en ruimtelijke conditie voor uw tapijt. Of u een tapijtloper voor de gang, een keuken loper of een tapijtloper voor uw moderne woonkamer nodig hebt: Wij leveren uw de gewenste afmeting precies op de juiste centimeter!


Volledige festooneer voor een lange levensduur en zonder toeslag

De kwaliteit van ons tapijt kunt u onder anderen zien doordat het u op langer termijn tervreden zult houden. Dit komt door de hoogwaardig gefestonneerde randen van de tarpijtloper. Deze verhogen de duurzaamheid van de tarpijt enorm, omdat de randen van de tarpijt niet rafelen. Op deze manier is onze tarpijtloper, Sisal, kortpolige tapijten of Shaggy, zeker van een lang leven.


Bijpassende trap matten voor de aangepaste tapijtlopers

Wat onze tapijtlopers verder onderscheiden, is de mogelijkheid om ze aan te vullen met bijpassende trapmatten. Het grootste deel van ons loper assortiment zijn zowel in halve ronde als rechthoekige versies van de trap bescherming verkrijgbaar. Dit maakt het mogelijk om verschillende woonvloeren op harmonieuze wijze te verbinden.


Tapijtlopers van Vloermat24

Tapijtlopers geven niet alleen kamers een heel bijzonder karakter, ze hebben een geweldig functioneel nut. De tapijten beschermen onze hoogwaardige vloeren, geven uw voeten een aangename ondergrond en is geluiddempend. Bij ons vindt u tapijten en lopers in vele kleuren, materialen en patronen. Onze festonneren tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en in de gewenste lengte. Voor elke wens kan de juiste tapijtloper worden gevonden: van de sisal loper over de gangloper naar de klassieke tapijt loper gemaakt van shagstructuur. En dit alles tegen een gunstige prijs, individueel op maat gemaakt en in de beste kwaliteit. Overtuigt uzelf nu!

Moment...