• Veilig winkelen
    op rekening
  • Onmiddellijke
    Verzending
  • 14 dagen
    Herroepen
  • Mijn winkelwagen 0

Werkplekmatten voor ergonomische en veilige werk- & rubbermatten op maat met verschillende oppervlaktestructuren


De matten verbeteren de ergonomie, verminderen contactgeluiden en zijn daarom belangrijk voor een gezonde, veilige en comfortabele werkomgeving. Wie veel staand werkt, zal werkstations met ergonomische werkplekmatten waarderen. Vloermat24 biedt hoogwaardige rubberen of kunststof werkplekmatten tegen een lage prijs - van rubberen vloertegels voor het bedekken van grote zalen tot antislipmatten en vloerroosters voor de industrie, zwembaden, sauna' s, douches of kleedkamers.


De werkplekmat is de algemene term voor een hele reeks vloermatten die op de werkplek worden gebruikt. Dit omvat ook trillingswerende matten. Bij het gebruik van grote en zware machines treden ook trillingen op die via de grond worden doorgegeven. Antivibratie-antivibratie-antivibratiewerkplekmatten absorberen deze trillingen, wat het werken veel comfortabeler maakt en schade aan machines en gebouwen voorkomt.


Zware benen, vermoeide gewrichten, rugpijn en zelfs hoofdpijn kunnen het resultaat zijn van lange werkdagen staan en lopen. Betonvloeren, zoals ze in veel fabrieken worden aangetroffen, zijn niet erg vriendelijk voor de gewrichten. Anti-vermoeiende rubberen of hoogwaardige kunststof matten zorgen voor een zachter oppervlak, absorberen trillingen en stootgeluiden. Dankzij onze anti-vermoeidheidsmatten worden de gewrichten ontlast als u loopt en gaat staan en comfortabel werken wordt bevorderd. Ergonomische vloermatten voorkomen spierkrampen en gewrichtspijn, dempen schokken en trillingen en isoleren tegen koude.


Rubberen vloerbedekkingen met verschillende oppervlaktestructuren en uw persoonlijke gewenste maat. Rubber producten per meter, bijvoorbeeld met knoppen, ribben of gladde textuur van het oppervlak.


Ontdek bij Vloermat24 hoogwaardige werkplekmatten van hoge kwaliteit en op maat gemaakte rubberen matten in veel verschillende ontwerpen - anti-vermoeibare matten voor ontspannen werken, antistatische werkplekmatten voor onderleg onder elektrische machines en op maat gemaakte rubberen matten en lopers met een nubbeleus, geribde en bolle plaatstructuur of glad oppervlak.

Moment...